KJØPSBETINGELSER

Kashmina Knit It tilhører den norske designbedriften Kashmina AS, som er et aksjeselskap registrert i Brønnøysundregisteret (Orgnr 911603802). Firmaet er merverdipliktig og alle priser er følgelig inkludert merverdiavgift. Under kan du lese om kjøps- og leveransevilkår. Disse vilkårene gjelder for alt salg, med mindre annet er avtalt skriftlig mellom deg og oss.

 

Varer
Kashmina Knit It gjør sitt beste for å beskrive produktene, både med tanke på utseende, struktur, tykkelse og farger. Kashmina kan ikke garantere at det ikke vil kunne forekomme mindre avvik på produktets farge i forhold til hva du ser på din skjerm. Dette skyldes hovedsakelig ulike skjerminnstillinger og gjelder for all netthandel. Det skal sies at dette er sjelden et problem. .

Kashmina reserverer seg mot at ved teknisk feil vil det kunne skje at varer er utsolgt uten at det fremkommer i varebeholdningen. I slike tilfeller overføres penger tilbake til kunden.

Kashmina Knit It har brukt lang tid på å finne samarbeidspartnere som leverer kvalitet i alle ledd og som står for etisk produksjon. Vi kjøper vår kashmirull i Indre Mongolia, spinner og farger opp denne i våre favorittfarger hos vår samarbeidsparter i Kina. Alle Kashmina Knit Its garnprodukter er i 100% ren kashmirull av aller ypperste kvalitet.

 

Priser
Priser er oppgitt i NKR og inkluderer merverdiavgift, 25 %. Kashmina Knit It reserverer seg mot feil som kan oppstå i beskrivelser og oppgitt pris for produkter. Vi har fri frakt på kjøp over kr 199,-!! Pakken sendes med sporing til ditt lokale hentepunkt og du mottar e-post når pakken sendes ut, samt sms og e-post når den er ved hentepunktet

 

Angrerett
Angrerettloven gjelder ved forbrukerkjøp på nett. Dvs du kan returnere ubrukt vare, sammen med vedlagte angreskjema innen 30 dager og få penger tilbake. Returkostnader dekkes av forbruker. Varen returneres i samme tilstand som den ble mottatt, sammen med kopi av kvittering. Salgsvarer byttes ikke, med mindre det foreligger en avtale mellom deg og oss.

 

Reklamasjon
Ved skader som åpenbart skyldes svikt fra Kashmina Knit It sin side erstattes varen selvsagt. Slik mangel eller skade må rapporteres til Kashmina Knit It via e-post, samt bildedokumentasjon, innenfor rimelig tid, senest syv (7) dager etter mottatt. Varen erstattes naturligvis med en ny, eller om ønsket får kunden tilbakebetalt beløpet. Dette vil skje innenfor 5 arbeidsdager etter rapport er mottatt.

Kashmina er kun ansvarlig for tap av varen dersom det er påvist feil eller mangler. Dette gjelder likevel ikke hvis selger godtgjør at mangelen skyldes kjøpers behandling av varen eller andre forhold utenfor selgers kontroll og som selger ikke med rimelighet kunne ventes å unngå eller overvinne følgene av.

 

Kundens ansvar
Kunden må være over 18 år, eller ha samtykke fra en forestående, og er ansvarlig for betaling av de bestilte varer.

Personvern
Alle persondata som oppgis ved kjøp anvendes kun av Kashmina Knit It og vil ikke videreformidles en tredje part.

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV

Søk i butikken