OM VÅRT GARN

KASHMINA KNIT IT - GARN I 100% KASHMIRULL

   

 
 
Kashmina er en norsk gründerbedrift som har spesialisert seg på design og garn i ull fra kashmirgeiter. Vi designer klær (ta gjerne en titt HER) - OG vi produserer garn i samme kvalitet og samme farger - alt i 100% ren kashmirull.
 

Vår ull kommer fra Indre Mongolia. Vi frakter ullen til vår fabrikk i nord Kina i et område som (faktisk) kalles Cashmere County. I fabrikken vaskes ullen godt, før den spinnes, farges og pakkes i 50 grams garnbunter. Derfra fraktes garnet til Beijing og flys hjem til Norge og Drøbak.

 

VI HAR TO TYPER GARN: 

4-TRÅDET - som er 4 tynne kashmirtråder spunnet sammen for å lage en tykkere tråd. 4-trådet er en svært vanlig og populær tykkelse blant strikkere. Garnet er lett anvendelig, nydelig å holde i og å ha i fanget - og det skaper flott struktur med alle strikketeknikker.

8-TRÅDET - som er 8 tynne kashmirtråder spunnet sammen for å lage en tykk tråd, denne tråden er dobbelt så tykk som 4-trådet garn. Dette er et tykt og deilig garn. Det oppleves som unikt å håndtere og den skaper den mest fantastiske kashmirfølelsen.

 

Ettersom vi har lang erfaring og er godt kjent med kashmirbransjen og dessuten selger vårt garn online - er vi i den heldige posisjon at vi kan tilby særdeles gode priser for vårt kashmirgarn! I tillegg får du kvalitet på HELT øverste hylle! 

(NB! Kashmirull er verdens mest ettertraktede og eksklusive ull og koster (dessverre) deretter)

  

   

Alle våre design og strikkemønstre er basert på Kashmina Knit It garn i 100% kashmirull!

 

  ------------
 

VANSKELIGHETSGRAD FOR VÅRE MØNSTER

 
NYBEGYNNER: MIDDELS ERFAREN: GODT ERFAREN:

disse mønstrene er perfekt for deg som nettopp har begynt å strikke

disse mønstrene krever en viss strikkeerfaring og forståelse


disse mønstrene er, til en viss grad, utfordrende og krever en erfaren strikker
 

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV

Søk i butikken