STRIKKETREFF 20. MARS I DRØBAK

ALLE ER HJERTELIG VELKOMMEN TIL OSS

Tirsdag 20. mars kl 18-20 inviterer vi til et hyggelig strikketreff i Kashmina sine lokaler i Drøbak sentrum. Vi er så heldige å få litt servering fra lokale naboer med bakst fra Håndtverksbakeriet og snacks fra Kaufmans - og vi har også kaffe og annen drikke - så ta med deg strikketøyet ditt og henge med oss en kveld, davel. 
 

Temaet for kvelden er: 

BLI KJENT MED GARN I 100% KASHMIRULL

Vi lover ny kunnskap om naturfiber og særlig om den ullen vi i Kashmina Knit it elsker og har satset alt på; kashmir! Vi håper at du skal bli litt mer bevisst i forhold til hva slags garn du kjøper og vi håper at du etter denne kvelden forstår hvorfor vi har helt dilla på denne ullen :-)

 

Kashmina Knit it er et nytt norsk garnmerke, som holder til i Drøbak. Vi kjøper vår kashmirull fra Indre Mongolia og får den produsert i salgbare enheter/nøster i Kina. Kineserene er kjent for å ha aller mest erfaring med denne typen naturfiber og er eksperter på kashmirull og således en svært kunnskapsrik samarbeidspartner for oss. Garnet vårt selges kun online og i våre lokaler i Drøbak. 

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV

Søk i butikken